Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

27 БЕР

«Сьогодні необхідно встановити заборону на ліквідацію мостобудівних підприємств хоча б на три роки, щоб запобігти негативній практиці 90-тих років, коли були знищені унікальні українські підприємства» – Руслан Демчак

У Верховній Раді зареєстрований законопроект №2357 «Про внесення зміни до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» (щодо банкрутства окремих підприємств)». Він має на меті встановити до 1 січня 2018 року заборону на порушення справ про банкрутство унікальних підприємств, які на підставі відповідної ліцензії провадять діяльність із будівництва, ремонту та реконструкції мостів.

Читати
26 БЕР

Про нові законодавчі ініціативи

що стосуються споживчого кредитування та захисту прав споживачів фінансових послуг

Читати
19 БЕР

Руслан Демчак: «Я виступаю тільки проти пільг, що передбачає скасування податку на землю, і ні в якому разі не за конфіскацію земель у навчальних закладів».

Цими днями у Верховній Раді був розглянутий законопроект №1850-1 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо відновлення норм, які передбачають звільнення від сплати земельного податку», який викликав дискусію серед парламентарів.

 

Читати
06 БЕР

Брифінг народного депутата щодо ймовірності відставки голови НБУ

6 березня відбувся брифінг Демчака Р.Є. у Верхвній Раді.

Читати
05 БЕР

Україна потребує нової військової доктрини – Руслан Демчак

“Всі ініціативи влади, що є в законі про мобілізацію і збільшення української армії, лежать в контексті міжнародної підтримки, яка сьогодні надається світом по відношенню до України”, – сказав народний депутат.

Читати
05 БЕР

Робоча зустріч з представниками ЄБРР

5 березня відбулася робоча зустріч Голови Комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергія Рибалка та заступника голови Комітету Руслана Демчака з делегацією Європейського банку реконструкції та розвитку.

Читати
05 БЕР

Законопроект №1195 встановлює чіткі правила взаємовідносин комерційних банків та вкладників – Руслан Демчак

Сьогодні у Верховній Раді має бути розглянутий Проект Закону №1195 Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо умов повернення строкових депозитів).

Читати
03 БЕР

Законопроект №2265

 Інтереси експортерів та інтереси фінансового ринку мають бути збалансовані- Руслан Демчак

Читати
12 ЛЮТ

Руслан Демчак: Наше головне завдання – надати максимальну можливість банку і споживачу кредиту самостійно домовитись

Про це народний депутат від Блоку Петра Порошенка, заступник голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак зазначив коментуючи підписаний Меморандум між НБУ та 12 банками.

Читати
05 ЛЮТ

Законопроект про добровільне об’єднання територіальних громад

Руслан Демчак: Прийняття законопроекту про добровільне об’єднання територіальних громад відкриває можливість для їх додаткового фінансування

Читати

 

1
...
28 29 30 31 32 33